vÄLKOMNA TILL OXIE GOLFKLUBB !

Klicka här för att komma till CLUB HYLLIEKROKEN-sidan


 
Nya hyrset har kommit in!

Har ni inga klubbor så kan ni hyra ett halvset för 100:-. Hyrseten hyrs endast ut när det är bemannat i receptionen, dock senast 3 timmar innan vi stänger. Legitimation måste lämnas när ni hyr setten.Om du värdesätter en stadsnära bana som har som ledord:
- Hög tillgänglighet
- Inga förbokade ronder -
Snabba rondtider - rek.speltid 12 hål för en tre-boll 2 timmar 15 minuter
- Året runt spel med sommargreener varje dag
- Medlemsformer för stor som för liten - för dig som spelar mycket - för dig som spelar mindre
- Familjebana där alla är välkomna oavsett spelstandard
- Miljön i fokus

Vi har byggt 12 hål i ett lätt ondulerat landskap där vi ställer höga krav på precision och teknik där du ifrån tee får tänka till var du vill placera bollen inför nästa slag.
Hålen är något kortare än ”normal banan” vilket gör att även de inte alltför långtslående har möjlighet att både göra par och kanske en birdie.

Vi har konstgräs både på tees och greener som garanterar högsta kvalite året runt Greenerna har en fantastisk mottagning och hastigheten på den sk. Stimpen ligger på 9-9,5 året runt.

Besparingen mot miljön i form avminskat koldioxid-utsläpp motsvarar 100 resor tor Malmö-Stockholm med LASTBIL. Vi har lokaltrafiken som stannar rakt utanför som ger ytterligare besparingar på både miljö och den egna plånboken

VALET ÄR SJÄLVKLART - OXIE GOLF KLUBB ÄR GOLFKLUBBEN FÖR DIG!
VARMT VÄLKOMMEN TILL SVERIGES ÖPPNASTE GOLFBANA

 

 


HYLLIEKROKENS GOLFCENTER


På Limhamnsvägen med Öresund som närmsta granne med Turning Torso och vår vackra Öresundsbro i blickfånget hittar du en unik oas som få storstäder kan erbjuda...

Läs mer…

 

GOLFBUTIKEN


Malmös öppnaste golfbutik med de hetaste och nyaste golfprodukterna...

Läs mer...